Badkamer laten plaatsen

De kosten voor een badkamerrenovatie variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen €5.000 en €15.000, afhankelijk van het gewenste ontwerp en de materialen.

Onze badkamerservice omvat alles, van het verwijderen van oud sanitair tot het installeren van nieuwe voorzieningen, tegelwerk en afwerking. We zorgen voor een complete transformatie van uw badkamer.

Ja, een bad kan worden vervangen door een inloopdouche om ruimte te besparen en de functionaliteit van uw badkamer te verbeteren.

In samenwerking met onze leveranciers kunnen we alle merken sanitair leveren. We helpen u ook graag bij het kiezen van de juiste opties.

Energiezuinige sanitaire voorzieningen omvatten onder andere waterbesparende toiletten, thermostatische kranen en LED-verlichting, waarmee u uw water- en energieverbruik kunt verminderen.

De kosten voor het bouwen van een inloopdouche variëren, maar liggen meestal tussen €1.000 en €3.000, inclusief materialen en arbeid.

Keuken laten plaatsen

De kosten voor het plaatsen van een keuken variëren afhankelijk van de grootte, materialen en extra functies. Gemiddeld kunt u rekenen op een prijsbereik tussen €3.000 en €10.000 of meer.

Onze keukenservice omvat de volledige installatie, inclusief voorbereidend werk, montage, tegel- en schilderwerk. We bieden een complete oplossing voor uw droomkeuken.

Ja, naast het plaatsen van nieuwe keukens, bieden we ook restylingopties, waaronder het vervangen van aanrechtbladen, kranen, apparatuur en tegelwerk.

De gemiddelde installatietijd voor een keuken varieert meestal van 2 tot 4 dagen, maar dit kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project.

Populaire materialen voor keukenbladen zijn graniet, kwarts, marmer en hout. De keuze hangt af van uw budget, stijl en duurzaamheidseisen.

Ja, u kunt uw bestaande keuken renoveren door kastdeuren te vervangen, nieuwe werkbladen te installeren of nieuwe apparatuur toe te voegen om een frisse uitstraling te creëren zonder de hele keuken te vervangen.

De kosten voor het laten plaatsen van een Ikea-keuken variëren, afhankelijk van de omvang van het project. Maar door een offerte aan te vragen komt u er snel achter wat dat voor u zou kosten!

Het voorjaar en de zomer zijn over het algemeen de beste seizoenen voor buitenschilderwerk vanwege de gunstige weersomstandigheden.

De kosten voor het schilderen van een woonkamer variëren afhankelijk van de grootte en de omvang van het project. Vraag gratis een offerte aan om er nu achter te komen! 

We schilderen verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en gevels. We gebruiken hoogwaardige verf en materialen voor duurzame resultaten.

Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier, en we stellen graag een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerk op.

Gemiddeld moet de buitenkant van een huis om de 5-10 jaar opnieuw worden geschilderd, afhankelijk van het type verf en de weersomstandigheden.

In Nederland geldt het verlaagde btw-tarief van 9% voor schilder- en stukadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar. Voor woningen jonger dan 2 jaar geldt het standaardtarief van 21%.

Wij onderscheiden ons door heldere communicatie, deskundig advies, oplossingsgericht denken, en een transparante werkwijze. We werken met hoogwaardige bouwmaterialen en voeren alle werkzaamheden zelf uit.

We bedienen klanten in Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht en omliggende gebieden.

Voor een offerte voor uw specifieke situatie of om meer informatie te vragen, kunt u op de “Offerte aanvragen” knop klikken of ons direct via het contactformulier bereiken.

Scroll naar boven